معرفی انواع سرور اچ پی HP

برای راه‌اندازی شبکه لازم است که انواع سرور HP را بشناسید. این برند سرورهای خودش را در سایزها و اندازه‌های متنوعی تولید و به بازار عرضه کرده است. با توجه به نیازمندی‌هایتان می‌توانید یکی از این سرورها را انتخاب کرده و برای راه‌اندازی شبکه‌های کوچک یا متوسط و بزرگ خودتان تهیه کنید. خرید سرور اچ پی یک گزینه ایده‌آل برای شرکت‌های بزرگی است که به انعطاف‌پذیری و عملکرد بالا نیاز دارند. سرورهای دست دوم اچ پی نیز برای مشاغل کوچک‌ تا متوسط که محدودیت در بودجه دارند، ایده‌آل است. در این مطلب به بررسی انواع سرور اچ پی می‌پردازیم.

لیست

سرور چیست و چطور کار می‌کند؟

سرور رایانه قدرتمندی است که در شبکه کامپیوتری برای ارائه به خدمات به سایر رایانه‌ها یا کلاینت‌ها در نظر گرفته می‌شود. سرورها با توجه به نوعی که دارند وظایف مختلفی برایشان در نظر گرفته شده است. سرورهای ذخیره‌سازی برای ذخیره‌سازی فایل‌ها اسناد تصاویر و موسیقی و دسترسی کاربران در شبکه با آن‌ها استفاده می‌شوند. سرورهایی که وظیفه اشتراک‌گذاری منابع را دارند، منابعی مانند چاپگر اسکنر و دستگاه‌های ذخیره‌سازی را با کاربران شبکه به اشتراک می‌گذارند. برخی از سرورها مانند سرورهای ایمیل و پایگاه داده برای ارائه خدمات در نظر گرفته می‌شوند. سرورهای دیگری نیز وجود دارند که برای مدیریت شبکه و مواردی مانند کنترل دسترسی کاربران نظارت و عملکرد شبکه و غیره استفاده می‌شوند. به طور کلی، سرورها بخش مهمی از یک شبکه کامپیوتری هستند جهت ارتباط کاربران با هم و دسترسی آن‌ها به منابع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در نظر گرفته می‌شوند. این محصولات در گروه‌بندی‌های مختلف مانند سرور سخت‌افزاری، نرم افزاری، سرورهای وب، سرورهای ایمیل و… آماده استفاده هستند.

سرور فیزیکی چطور کار می‌کند؟

سرورهای فیزیکی کامپیوترهای قدرتمندی هستند که برای ارائه خدمات به site سایر رایانه‌ها و کاربران در شبکه‌ها در نظر گرفته شده. وظیفه اصلی سرور فیزیکی این است که وقتی کاربر درخواستی را برای سرور ارسال می‌کند، آن درخواست را پردازش کرده و به آن پاسخ دهد.

اجزای اصلی که برای سرورهای فیزیکی در نظر گرفته می‌شوند شامل سخت‌افزار، سیستم‌عامل و برنامه‌های کاربردی هستند. از جمله اجزای سخت‌افزاری سرور می‌توان به سی پی یو، رم، هارد دیسک و غیره اشاره کرد.

سرورهای فیزیکی دارای نمونه‌های مختلفی مانند سرورهای رکمونت، سرورهای ایستاده و سرورهای تیغه‌ای هستند و در بین سرورهای مختلف فیزیکی موجود در بازار، سرورهای اچ پی طرفداران بیشتری دارند. در ادامه انواع سرور HP حرفه‌ای را جهت شناخت بیشتر معرفی کرده‌ایم.

انواع سرورهای اچ پی

از جمله سرورهای پرطرفدار برند اچ پی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سرور رکمونت اچ پی (Rackmount)

سرورهای رکمونت نسبت به سرورهای تاور و ایستاده کارایی بیشتری دارند و فشرده‌تر هستند. این سرورها امکان نصب چندین سرور را در یک فضای حدود ۱۹ اینچی فراهم می‌کنند و برای انواع کسب کارها گزینه مناسبی محسوب می‌شوند.

سرورهای رکمونت اچ پی قابلیت اجرای تمام عملیات کوچک و بزرگ را دارند و از عملیات حیاتی پشتیبانی می‌کنند. همچنین این نمونه از انواع سرور hp قابلیت ارتقا پذیری را دارد و با رشد کسب و کار می‌توانید آن را گسترش داده و ارتقا دهید.

به طور معمول سرورهای رکمونت به دلیل دارا بودن تکنولوژی Expansion Slot، قابلیت اضافه کردن کارت‌های شبکه NIC یا HBA فیبر نوری را دارند. همچنین، با توجه به فشرده بودن این سرورها به راحتی می‌توانید کابل کشی و مدیریت مرکزی سرور را انجام دهید و از مزایای این محصولات مانند قابلیت اعتماد بالای سرور انعطاف‌پذیری آن به انجام حجم کاری بالا با سرعت مناسب بهره‌مند شوید.

این محصولات در سه گروه 100، 500، 300 توسط برند اچ پی تولید و به بازار عرضه شده‌اند. سرورهای dl300 برای استفاده در دیتا سنترها و انجام پردازش‌های سنگین مناسب هستند و سرورهای dl500 با دارا بودن چهار پردازنده امکان انجام پردازش‌های سنگین را برای کاربران فراهم می‌کند.

سرور تاور یا ایستاده اچ پی (Tower)

در بین انواع سرور hp این محصولات نیز طرفداران زیادی دارند. سرورهای ایستاده سرورهایی هستند که برای قرارگیری روی زمین یا میز طراحی شده‌اند. این سرورها برای مشاغل کوچک و متوسط و دفاتری که نیاز به مدیریت از راه دور دارند گزینه مناسبی محسوب می‌شوند.

سرورهای ایستاده برند hp به صورت مستقل نصب می‌شوند و با وجود نوآوری‌های پیشرفته مانند ابزارهای مدیریتی، پیکربندی کاربردی، دسترسی از راه دور و…، این امکان را برای کاربران فراهم می‌کنند تا بتوانند یک سرور حرفه‌ای جمع و جور برای استفاده تهیه کنند و بهره‌وری انرژی را بهبود دهند.

در واقع، سرور تاور برای کاربرانی مناسب است که می‌خواهند با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و با حداکثر بهره‌وری و درخواست‌های کاربرانشان پاسخ دهند. سرور HPE ProLiant ML110 Gen10 و سرور HPE ProLiant DL380 Gen10 Plus از جمله سرورهای ایستاده برند اچ پی محسوب می‌شوند.

ادامه این مطلب را اینجا مطالعه کنید>

https://digiro.ir/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-hp-2/

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “معرفی انواع سرور اچ پی HP”

Leave a Reply

Gravatar